NYHEDER 14. AUG 2020 KL. 10:31

Taxiselskab vender tilbage til Kronjylland

Af: kollektivtrafik

Efter seks år med et enkelt taxi-selskab er der igen to taxiselskaber at vælge imellem for borgerne i Randers. Den lokale vognmand Vincent Thurairajah tilbyder i samarbejde med det landsdækkende taxiselskab Dantaxi taxikørsel med 10 taxier i kommunen. Alle 10 nye taxi'er er udstyret med Covid-19-tiltag for at sikre tryghed for kunder og chauffører


- Det er en god nyhed og vil gavne byen, at der nu kommer konkurrence. Der, hvor vi skiller os ud, er det tætte samarbejde med taxi'er i nabobyerne, og som noget helt unikt kører vi med Covid-19-tiltag i alle vogne, siger vognmand Vincent Thurairajah.

Taxivognmand Vincent Thurairajah 10 taxier, som i første omgang skal betjene borgerne i randers kommune, er kun en start. Bliver etableringen en succes, kan flere taxier snart være på vej.

Vincent Thurairajah forklarer, at etableringen i Randers har været undervejs nogen tid, og projektet har været forsinket som følge af Coronakrisen.

- Der er et behov for flere taxier i Randers, og jeg tror, at 10 vogne i første omgang dækker behovet. Men bliver det en succes, vil vi udvide med flere vogne. Det er en god nyhed, og vil gavne byen, at der nu kommer konkurrence, siger Vincent Thurairajah.

Dantaxi har tidligere udbudt taxikørsel i Randers. Men har ikke siden 2014 været repræsenteret i byen.



Taxikørsel