NYHEDER 11. NOV 2020 KL. 16:41

Midttrafik tilpasser rejseregler til corona-situationen

Af: Redaktionen

På grund af smittetrykket har Midttrafik besluttet at undlade at bilernes forsæde til passagerer i flextrafikken. Midttrafik har også udskudt kurser for chauffører.


Midttrafik har meddelt alle flextrafik-vognmænd med hjemsted i Midtjylland, at de stopper med at planlægge kørsel på bilernes forsæde, medmindre der er tale om patienter, der på baggrund af en lægefaglig vurdering skal sidde på forsædet. Det gøres for at skabe større tryghed for kunder og chauffører.

Kunder, der har behov for at sidde på forsæde, bliver ved bestilling af kørsel bedt af Midttrafik om at kontakte den myndighed, der har visiteret dem med henblik på omvisitering.
I den forbindelse opfordrer Midttrafik alle leverandører til at printe et skilt, der skal placeres på forsædet, der opfordrer passagerne til at benytte bagsæderne.


Kurser udskydes

Igen på grund af smittetrykket vurderer Midttrafik, at det ikke er hensigtsmæssigt at afholde de planlagte Fly High-kurser i foråret 2121. Der ikke er noget, der tyder på, at smittetrykket vil falde nok i løbet af vinteren til, at det vil være forsvarligt at samle chaufførerne i undervisningslokaler.


De fortsatte restriktioner medfører også, at Midttrafik løbende er i dialog med vognmændene om for eksempel personalemangel og antal vogne. Målet er at i samarbejde med flextrafik-vognmændene at skabe så sikre og trygge og forhold for alle som muligt og overholde retningslinjerne.



Corona Flextrafik Trafikselskaber