NYHEDER 28. NOV 2023 KL. 11:22

Direktør i trafikselskab skifter til energiselskab

Af: kollektivtrafik

Kommerciel direktør i trafikselskabet Movia, Marlene Holmgaard Fris, har fra 1. januar 2024 fået tilbudt stillingen som administrerende direktør i Andel Energi. Hun fratræder derfor sin stilling som direktør i Movia ved udgangen af december


- Vi har i det seneste halvandet år arbejdet med en strategi, som skal løfte kundeoplevelsen hos Movia med Marlene Holmgaard Fris som frontløber. Det har hun gjort med succes, siger Movia's administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen i forbindelse med, at Marlene Holmgaard Fris har sagt sit job op.

Dorthe Nøhr Pedersen fremhæver videre, at Marlene Holmgaard Fris har arbejdet kompetent og dygtigt for at varetage passagerernes interesser og har udvist en meget høj professionalisme og loyalitet over for den kollektive transport i sin tid hos Movia.

- Jeg ønsker Andel Energi tillykke med deres nye administrerende direktør og Marlene alt det bedste fremover, siger Dorthe Nøhr Pedersen.

Movia sætter nu gang i en rekrutteringsproces med henblik på at finde en ny kommerciel direktør.

 

Kommerciel direktør i trafikselskabet Movia, Marlene Holmgaard Fris, har fra 1. januar 2024 fået tilbudt stillingen som administrerende direktør i Andel Energi.Navne