OKTOBER 2021
Mandag 4. oktober
09:00-19:00 Kollektiv Trafik Konference 2021: Klimakrav og Corona-effekter

Kollektiv Trafik Konference 2021: Klimakrav og Corona-effekter
 
Sidste år måtte KTF og TØF aflyse den traditionsrige Kollektiv Trafik Konference i Korsør. Nu har pandemien løsnet sit greb, men trækker fortsat tydelige spor i den kollektive trafik, der trods stadig grønnere profil kæmper med reducerede passagertal og øgede omkostninger.

Dette års konference har fokus på effekterne af netop Corona-pandemien og hvilke værktøjer, der må i brug for at vinde passagerne tilbage i den kollektive trafik.

Passagerne vender så småt tilbage, men øget bilejerskab samt brug af bilen er en udfordring for den kollektive trafik – og statens midlertidige hjælpende hånd under pandemien varer ikke ved. Centrale oplægsholdere fra DSB og de regionale trafikselskaber vil give deres bud på, hvordan passagerne kan vindes tilbage.

Der vil blive delt erfaringer med den grønne omstilling af tog, busser og flextrafik. Der vil blive givet status for BRT samt oplæg om byplanlægningens betydning for at få flere passagerer i den kollektive trafik.

Sidst men ikke mindst vil der være tid til at gense hinanden. Det spændende program kan du se her, så sæt kryds i kalenderen og reserver allerede nu din billet til en fordelagtig Early Bird pris, der gælder til og med 1. august. Når du har valgt billettype under tilmelding, kan du også se hvilke andre muligheder, du har for at deltage i konferencen, hvis du ikke kan afse to dage.
 
Tilmeld mig

Vel mødt!

Med venlig hilsen

KFT & TØF
Forrige side   Næste side