NYHEDER 24. JUN 2021 KL. 06:00

Midttrafiks busser skifter køreplaner

Af: Mikael Hansen

Fra 27. juni 2021 får busserne nye køreplaner. Kunderne kan allerede nu finde de nye køreplaner på midttrafik.dk eller Rejseplanen.


Traditionen tro skifter Midttrafiks busser køreplaner sidste søndag i juni. Mange ruter vil i første omgang skifte til sommerkøreplaner, inden den nye køreplan træder i kraft i august. Midttrafik anbefaler, at kunderne orienterer sig om de nye køreplaner på midttrafik.dk eller på Rejseplanen i god tid.

Midttrafiks køreplaner bliver hvert år tilpasset på baggrund af henvendelser fra kunder og chauffører og i samarbejde med kommuner og Region Midtjylland. Midttrafik tilpasser så vidt muligt køreplanerne til mødetider i skoler, på uddannelser og større arbejdspladser. Samtidig er der fokus på let omskiftning til andre transportformer, og at bussen kan overholde sin køreplan.

Efter et år i COVID-19 pandemiens tegn vil mange kunder ikke opleve de store forandringer i køreplanen. De største ændringer sker i forbindelse med nye kollektive trafikplaner i Silkeborg og Favrskov. Derudover er der væsentlige ændringer på ruterne på strækningen mellem Ringkøbing-Herning-Silkeborg-Aarhus – rute 15, 124, 913X, 952X og på strækningen mellem Randers og Aarhus – rute 118 og 918X

Se de nye køreplaner

 Køreplaner Rutekørsel Trafikselskaber