NYHEDER 6. DEC 2021 KL. 12:00

En styrket indsats for kollektiv bustrafik

Af: Lasse Repsholt

Brancheorganisationen Dansk PersonTransport styrker arbejdet med kollektiv bustrafik. Dette skridt tages på et tidspunkt, hvor passagertallet i den kollektive trafik stadig halter efter niveauet fra før COVID-19-epidemien og hvor behovet for samarbejde på tværs i sektoren aldrig har været større.


Dansk PersonTransport - den faglige brancheorganisation for persontransportsektoren på vej i Danmark - styrker indsatsen for den kollektive bustrafik. Det sker blandt ved ansættelsen af en medarbejder, der skal gennemføre undersøgelser og analyser, der styrker vidensgrundlaget samt udvikle og styre projekter i tæt samarbejde med vore medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere.

"COVID-19-krisen har gjort et dybt indhug i passagertallene i den kollektive trafik. Vi har en forventning og ambition om, at vi skal tilbage til hvor vi kom fra og gerne endnu højere, og busoperatørerne spiller en stor rolle i den rejse. Derfor styrker vi indsatsen området," forklarer Lasse Repsholt, sektorchef for området.

Dansk PersonTransports medlemskreds omfatter blandt andre busoperatørerne i den kollektive bustrafik, der med cirka 3.600 busser og cirka 7.000 medarbejdere betjener Danmark med kollektiv bustrafik i tæt samarbejde med trafikselskaberne.

Du kan læse mere om mulighederne hos Dansk PersonTransport her Konsulent til Dansk PersonTransportOperatører Trafikplanlægning Trafikselskaber