NYHEDER 26. SEP 2022 KL. 11:09

Sønderjysk banegård har fået politiets opmærksomhed

Af: kollektivtrafik

Syd- og Sønderjyllands Politi satte fornyligt ind mod "utryghedsskabende adfærd" fra unge ved banegården i Vojens i det nordlige Sønderjylland. Nu intensiverer politiet patruljeringen yderligere


Området ved banegården i Vojens har i perioder været præget af utryghedsskabende adfærd fra unge. I januar blev der gennemført en tryghedsvandring i området med deltagelse af politi, DSB, kommune og borgere, som betød, at der efterfølgende blev mere roligt i området.

Fornyligt blussede uroen op igen, og Syd- og Sønderjyllands Politi satte derfor ind på flere områder for at genskabe trygheden. Udover øget patruljering har en mobil politistation været på stedet flere gange, ligesom der er indledt drøftelser med Haderslev Kommune om nye tryghedsskabende tiltag i området. Samtidig bliver der er gennemført "bekymringssamtaler" med unge, der bliver truffet på stedet.

- Vi arbejder både på den tryghedsskabende, den forebyggende og den håndhævende front. Og vi opfordrer borgerne til at kontakte politiet, hvis de oplever utryghedsskabende adfærd, siger politikommissær Dennis Holst fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den intensiverede indsatsen betyder, at der i den kommende tid vil komme endnu flere patruljer til området. Samtidig opfordrer politiet borgere til at ringe til 1-14, hvis man oplever utryghedsskabende adfærd.