NYHEDER 27. JAN 2023 KL. 11:38

TØF afholder paneldebat med transportens nye politiker-hold

Af: Redaktionen

Transportøkonomisk forening (TØF) inviterer til debatmøde den 6. februar 2023 på Christiansborg med Folketingets nye transportordførere. Transportordførerne vil kort præsentere sig selv, deres mandat, og hvad de brænder for som transportordfører i den nye valgperiode.


Til arrangementet vil vi rejse både aktuelle og grundlæggende spørgsmål såsom:

  • Hvad skal aktørerne selv løse, og hvad skal staten styre og regulere? Skal staten f.eks. støtte produktion af de såkaldte PtX-baserede brændstoffer? Skal man anvende mere biodiesel/HVO? Og hvad med el-infrastrukturen?
  • Arbejdskraftudfordringen på transportområdet er relativt stor. Hvilke politiske initiativer vil transportordførerne benytte for at dæmme op for manglen på arbejdskraft?
  • Den grønne omstilling – hvilke forventninger er der til transportsektoren? Hvad er næste skridt for transportsektoren for at nå 70 procents målsætningen i 2030? Hvordan ser partierne på, at vores nabolande poster mange penge i grøn omstilling og infrastruktur, og at Danmark åbenlyst halter bagefter?Som deltager i arrangementet har du sikkert også selv en række interesser og spørgsmål til transportordførerne. For at få alle spørgsmål med, så har du mulighed for at sende dine eventuelle spørgsmål i forbindelse med din tilmelding. Vi vil prioritere tiden, så vi når så mange spørgsmål som muligt.

Program 6. februar 2023
8.30-9.00: Morgenmad og snak med fagfæller.
9.00-9.05: Velkomst ved Morten Brønnum, næstformand for TØF.
9.05-9.30: Transportordførerne præsenterer hver især deres mission for transporten i den nye valgperiode.
9.30-10.25: Debat i panelet.
10.25-10.30: Tak for i dag.

Sted: Fællessalen på Christiansborg. Der er også mulighed for at deltage på Teams

Paneldeltagere: Jette Gottlieb (Ø), Christina Olumeko (Å), Peter Juel-Jensen (V), Thomas Jensen (A) og Kenneth Fredslund (Æ).

Ordstyrer: Lars Lundmann, sekretariatschef i TØF

Tidspunkt: mandag d. 6. februar, kl. 8.30-10.30.

Pris: 500 kr (ekskl. moms). GRATIS for TØF-medlemmer. Hvis du ikke allerede er medlem af TØF, kan du melde dig selv, eller din organisation, ind her: https://www.toef.dk/medlemskab
Spørgsmål til transportordførerne: Hvis du har et spørgsmål som du godt kunne tænke dig at høre ordførerne vende, så kan du skrive dem i en boks, når du har tilmeldt dig.


Tilmelding her (senest 2. februar kl. 12,00)Bæredygtighed Energi og miljø Mobilitet Politik