NYHEDER 20. JUL 2020 KL. 12:00

Hovedstadens Letbane har holdt rejsegilde

Af: Redaktionen

Hovedstadens Letbane har for nylig fejret rejsegilde på kontrol- og vedligeholdelsescentret i Glostrup. Arbejdet med den kommende letbane langs med Ring 3 skrider planmæssigt fremad.


I Glostrup er letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter nu så langt, at der blev holdt rejsegilde den 30. juni 2020 på det store areal, hvorfra letbanen i 2025 skal driftes og togene vedligeholdes.
 
-Vi har nået en vigtig milepæl. Bygningen og grunden her bliver hjertet i Hovedstadens Letbane. Det er herfra, at hele letbanestrækningen og da mange millioner passagerer serviceres. Rejsegildet markerer, at vi er på rette vej. Vi oplever god fremdrift i anlægsarbejdet trods nedlukningen af samfundet under Corona, siger Jakob Thomasen, bestyrelsesformand i Hovedstadens Letbane.
 
Rejsegildet på den 45.000 kvadratmeter store grund på hjørnet af Ballerup Boulevard og Nordre Ringvej havde deltagelse af et mindre hold gæster i henhold til de nuværende regler om forsamlingsforbud. Traditionen tro blev håndværkerne dog hyldet behørigt.
 
For cirka et år siden blev de første spadestik taget i arbejdet på kontrol- og vedligeholdelsescentret. Her et år senere er der så rejsegilde, og om fem år står Hovedstadens Letbane færdig.Letbaner/Metro