KTF Transmision
NYHEDER 9. NOV 2020 KL. 13:10

Færgerederi indstiller rute til Tyskland

Af: kollektivtrafik


Bornholmslinjen's rute mellem Rønne og Sassnitz bliver lukket ned frem til påsken 2021. Baggrunden er, at corona-restriktioner har fjernet tyskernes muligheder for at komme til Bornholm, og rederiet tror ikke længere på, at den tyske del af vintersæsonen kan reddes.


Restriktioner, som myndighederne i både Danmark og Tyskland har indført for at begrænse smitte med corona-virus, har sat ruten i stå.


- Traditionelt er tyskerne i god tid, når de booker rejser. Tiden er desværre så fremskreden nu, at vi ikke længere kan mobilisere troen på, at tyskerne får mulighed for at komme til Bornholm, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Men trods tyskernes fravær er der stadig optimisme omkring jul, nytår og vinter på Bornholm. For borgere i Danmark kan stadig rejse.


- Vi har jo set Bornholm være voldsomt populær hen over sommeren, sensommeren og efteråret. Danske gæster har jo i stort tal søgt mod øen. Og den tendens, forventer vi, holder ved. Vi kan se, at vi lige nu har flere bookinger frem mod jul, end vi havde sidste år, siger Jesper Skovgaard.Planen er at genoptage sejladsen mellem Bornholm og Tyskland med første tur mellem Rønne og Sassnitz lørdag 27. marts 2021.


Corona Færgeruter